12 Şubat 2012 Pazar

Kusudamas Laslo

          Bu çalışmada vagon paper series'ten parlak, hologramlı kağıtları, origamisan'dan satın aldığım origami kağıtlarını  ve kırtasiyeden satın aldığım renkli A4 kağıtlarını kullandım.Modelim ismi Kusudama Laslo.Her bir top 30 parçanın birleşmesiyle oluşan bir modular çalışma. Bu çalışmayı denemek isterseniz http://www.youtube.com/watch?v=8gRVmTw_Su0 adresindeki öğretim videosundan yararlanabilirsiniz.İyi katlamalar!!!












2 yorum:

  1. Merhaba Seda hanım,
    Origami ile yaptığınız eserleri çok beğendim.Sizden bir ricada bulunmak istiyorum.Hangi kağıtları kullanıyorsunuz ve hangi internet sitelerinden faydalanıyorsunuz.Paylaşırsanız çok memnum olurum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Nazan Hanım. Öncelikle teşekkür ederim...Ben de bloğunuzdaki filleri en kısa zamanda deneyeceğim.Renkli A4 kağıtları en çok kullandığım kağıt türü.Kullandığım parlak kağıtlar ise "Vagon" firmasının "creative paper series" serisinden.Çok fazla çeşidi var.Büyük kitapçılarda ve kırtasiyelerde bulabilirsiniz Vagonun kağıtlarını.Pasaj.com.da Japonya'dan özel getirilen kağıtlar satılıyor, farklı kağıtlar oradan da isteyebilirsiniz.Çalışmaların linklerini en kısa zamanda paylaşacağım.En çok youtube'daki videolardan yararlanıyorum...

    YanıtlaSil